Nyheter

Vinterförvaring – 06-03-10
Vi har nu skaffat en fälthangar för dig som vill förvara din båt inomhus och kanske låta den få lite grundläggande service under vintern. Kontakta oss för mer information.

Nu kan du se vart du är på väg – 06-02-31
För att kunna erbjuda ytterligare valmöjligheter har vi nu tagit fram nya inredningsformar som gör att sex personer kan sitta i båtens färdriktning. Återigen ett bevis för att ingen G 34 är den andra lik.

Ny typ av vindruta - 2005-08-10
Vi har nu gjort den första G 34:an med bakåtsluttande vindruta.

En lyckad kombination! – 2005-06-20
Nu finns det möjlighet att utrusta G 34 med Yanmars exklusiva 440 hp-paket med 2-speed växellåda. G 34:s nya och moderna konstruktion kan, till skillnad mot äldre och omoderna coupébåtar, hantera denna mäktiga kraftkälla med råge. Båtliv i +50 knop blir helt plötsligt odramatisk och behagligt utan att göra avkall på en häftig körupplevelse. Med växellådan 2-speed optimeras utväxling samt propeller och därmed maximeras acceleration och toppfart. Yanmar 440 hp ger dessutom en relativt blygsam bränsleförbrukning. Sammanslaget är G 34 och Yanmar 440 hp vår mest lyckade kombination.

Dubbelt så skoj, lika bra kontroll – 2005-06-20
För alla fans av dubbelmontage har vi ett bra förslag som liknar den prestanda 440 hp erbjuder: två Yanmar 315 hp-motorer. Med dessa i din G 34 får du ett lyckat resultat som tillåter bra manöverförmåga, inte minst i hamn, men också en prestanda som man inte kan få nog av. Toppfart ligger på c:a 52 knop.

Klär du i vitt? – 2005-06-10
Alla G 34:or vi gör har en vit bas men flera som köpt en båt av oss har valt till ett grått utförande på skrovet. Detta är i och för sig snyggt men vi vill även slå ett slag för G 34:an i ett helvitt utförande, som några kunder har valt. Kanske passar det dig? (Se bild här intill.)

En seg uppkoppling är ingen ursäkt – 2005-06-01
Nu behöver du inte längre använda Internet för att ta reda på mer om oss och våra båtar. All information du kan tänkas behöva står att finna i vår nya broschyr. Här finns historien, filosofin, motorerna, alternativen, bilderna och mycket annat. Kontakta oss så skickar vi en till dig.

Ännu mer att välja på – 2005-04-05
För att du ska ha en båt som passar just dig erbjuder vi dig breda valmöjligheter till din båts utformning och nya tillbehör kommer kontinuerligt. Nu kan du läsa allt om standardutrustning och tillvalsmöjligheter under Båtar. Dessa listor är alltid uppdaterade för att förbli aktuella.

Nu finns Gurami med Volvo Pentamotor – 2005-03-17
Precis som Yanmar är det självklara motorvalet för många båtägare är Volvo Penta detsamma för en del andra. Just nu är en G 34 med en Volvo Penta D6-motor under produktion. Denna nya sammansättning erbjuder ytterligare valmöjligheter i konstruktionen och borgar för ännu mer individualism i din båts utförande. Effekten är 350 hp men några hastigheter är ännu inte uppmätta.

Små detaljer gör stor skillnad – 2005-02-21
Ibland gör även de minsta detaljerna stor skillnad. Tidigare använde vi prefabricerade luftintag, vilka fungerade bra men nu har vi själva tagit fram luftintag, helt integrerade med båtens övriga utförande. Detta har lett till en mer harmonisk men samtidigt mer aggressiv och fartfylld framtoning. Att det dessutom lett till en bättre ventilation gör det hela till en perfekt bonus.

gurami erbjuder serviceavtal - 2003-11-07
Vi på gurami erbjuder nu både gamla och nya kunder att teckna ett flerårligt serviceavtal. Detta gäller b la transport till sjöss, transpor på land, vinterförvaring, motorservice, upptagning, sjösättning mm. Kontakta oss för mer information.

gurami flyttar - 2003-11-01
Nu flyttar vi in i nya lokaler vilket ger oss 500m2 extra arbetsyta. Det gör att vi kan öka produktionstakten och korta leveranstiderna på nya båtar. Ny adress blir Västergatan 65, 740 71 ÖREGRUND, medan övriga kontaktuppgifter förblir desamma.